Minusta tuli kirjailija

 Jos on käynyt niin, että tammikuun lopussa 2022 et seuraillut kirjojen julkaisuaikatauluja, niin saattoi mennä ohi, että minulta tuli ulos kirja!

Voin kutsua itseäni kirjailijaksi, tosin hyvin vähän sitä huutelen, kun on ihan huijarisyndrooma päällä aiheesta. 

Kesä 2021 meni lähes järjestään virkatessa, neuloessa, purkaessa ja kiroillessa, välillä valokuvasin ja kirjoitin ohjeita uudestaan ja uudestaan. Pääasiassa ihan koko ajan tein jotain projektiin liittyvää. Tuntimääriä en uskalla edes kuvitella. En suosittele esikoiskirjan kirjoittamista keskellä kovatöistä asuntoremonttia. Kirja tuli kuitenkin ulos ihan ajallaan ja olen siitä melkoisen ylpeä. 

Se näyttää omalta ja se on tehty, kuten itse toivoisin neule/virkkauskirjan tehtävän = Ohjeet ovat yksiselitteisiä ja olen huomioinut varsinkin aloittavat neulojat ja virkkaajat. 

Itse teen mielelläni ohjeita, joissa ei erityisemmin laskeskella mitään ja jonka aikana voi katsoa telkkaria ja juoda teetä. Lisäksi pidän oikeasti hyvin simppelistä tyylistä, jossa ei kikkailla kuvioilla, vaan paremminkin asukokonaisuuden väriyhdistelmillä. Kannen kuvassa olen minä. Se johtuu siitä, että kuva otettiin viime hädässä maaliskuussa 2021. Se oli viimeinen luminen päivä Tampereella sinä talvena. Sanalla sanoen, en nyt ennakkoon olisi ajatellut, että jos joskus teen kirjan, niin sen kannessa on kuva pepustani, mutta siellä se nyt tällä hetkellä on: kirjakaupoissa, nettikaupoissa ja kirjastoissa Minervan kustantamana. 

Valokuvaajana oli ihana Anna-Liisa Nikus - taitava ja mukava ammattivalokuvaaja. Lisäksi hän oli järjen ääni, jos minulla alkoi olla liian lennokkaita ajatuksia. Silloin hän katsoi minua lempeästi, ja sanoi, että "hhhhmmmm, mutta halutaanko me tätä?"

Myynnillinen huomio: Kirjan voi tilata itselleen vaikka TÄÄLTÄ!

Käy ostamassa, lukemassa, lainaamassa kirjani. Se olisi minulle mieluista! 


 Tammikuussa rymäytin vielä videopaketin kaikista mahdollisista tenkkapootilanteista aloittavan neulojan uralla. Ne kaikki löytyvät Youtube-kanavaltani. Suosittelen aloittavalle tekijälle!

Tässä linkit niihin kaikkiin - klikkaa vain valokuvaa. 


Käy klikkaamassa itsesi FB-seuraajaksi, siellä on paljon muitakin pikkuprojekteja: Heidi did it
PS Järjestän yritysten rentoutuspäiviin, työhyvinvoinnin etsintään ja erilaisiin tapahtumiin, mutta myös yksittäisille tilaajille, taide- ja käsityöaiheisia työpajoja. Käy katsomassa nettisivuiltani valmiit työpajavaihtoehdot. Toimin pääosin Pirkanmaalla, mutta auto kulkee kyllä koko Etelä-Suomen alueelle. →  www.heidikormano.com 

Kommentit

Suosituimmat tekstini kautta aikojen