Kirjaile helppo rannekeKirjailu, ristipistot ja kaikki vastaava on ollut lähellä sydäntäni jo useamman vuoden. Halusin tehdä tekniikalla myös rannekorun.
Käytän töihini harvoin valmiita pohjia, mutta olen kokeillut porata reikiä vierekkäin ja riviin vain todetakseni, että ne eivät mene TARPEEKSI vierekkäin tai riviin.
Siispä googlasin nettiä ristiin rastiin jonkin aikaa, kunnes Adlibriksen verkkokaupasta tuli vastaan valmiiksi rei'itetty rannekorunpohja noin 4 eurolla.  Tilasin yhden kappaleen koe-erän.
Se voitti tässä tilanteessa tuskaiset - jo valmiiksi tuhoon tuomitut - hetket nahkapahkan kanssa 6-0.

Tässä pohja:Rannekkeessa on muutama reikä, joten mitään suurta kuviota en saanut siihen mahtumaan. Haaveilin vaaleanpunaisesta ruusukuviosta, mutta jotenkin tuntui, että koru jäisi sillä kuvalla käyttämättä liian helluna. Päädyin lopulta "tylsästi" valkoiseen lankaan mustalla pohjalla. Lanka on vahvaa puuvillalankaa. 


Aikaa kului reilu tunti ja minulla oli todella kiva uusi koru. Langat päättelin nurjalle puolelle solmulla.

Nyt kun tiedän kuinka hyvä tämä oli, uskallan tilata muutaman lisää.


Käy klikkaamassa itsesi FB-seuraajaksi, saat vinkin uudesta postauksesta ja muita pikkuvinkkejä matkan varrella: Heidi did it

Vilkaise myös blogini muita tekstejä:


PS Järjestän erityisesti Tyky-päiviin, mutta myös yksittäisille tilaajille, erilaisia taide- ja käsityöaiheisia työpajoja. Käy katsomassa nettisivuiltani valmiit työpajavaihtoehdot ja tee ehdotus työnantajasi seuraavaan työhyvinvointipäivään! Toimin pääosin Pirkanmaalla, mutta auto kulkee kyllä koko Etelä-Suomen alueelle. →  www.heidikormano.com 

Kommentit

Suosituimmat tekstini kautta aikojen