Brawl stars -huppari - tuunausohje

Poikani on tottunut siihen, että jos äidille ehdottaa tee se itse -projektia, niin aina onnistaa. Olen tehnyt puusta Minecraft-hakkuja, Nerf-ampujalle hansikkaita, joululahjaksi puisia autoja ja lukemattomia pahvitekeleitä. 
Nyt hän pyysi Brawl stars-pelin inspiroimaa hupparia. Hahmon nimi on Leon.  
Peli on ollut suosittu ainakin lähipiiriimme keskuudessa.


Minun ja poikani projekteissa yhteinen tekeminen on aina ollut SE juttu, joten tälläkin kertaa poikani sai ommella koneella ja valita asuunsa erinnäisiä lisäosia. Paikallisessa kierrätyskeskuksessa (Tampereella on Nextiili, joka on ihan superpaikka!) hän on vanha tekijä, eikä tähänkään projektiin käytettyjä "nappeja" etsitty kuin 2 sekuntia.

Brawl stars -hahmot kulkevat huppu silmillä ja tarkemman havainnoinnin perusteella epäilen niiden olevan ihmisliskoja. Varma en tästä ole. Otsalla keikkuva kieli on kuitenkin olennainen osa. Samoin on huomioitava silmät, jotka ovat kiinni hupussa ja näyttävät pelissäkin isoilta napeilta. 


Eniten aikaa meni tekstittömän, vihreän hupparin löytymiseen. Viidennessä kaupassa onnisti. Huppari on laadultaan harmittavan huono ja hieman hampaita kiristellen ostan mitään selkeästi yhden pesun jälkeen hapertuvaa, mutta pojan innosta kiiluvat silmät olivat motivaattorini. 

Osan hupusta korvasin silmille vedettävällä pipolla. Siihen kiinnitin kielen!Brawl stars -Leon kulkee kädet muhvissa. Tämä ei näyttänyt olevan oikein toimiva ratkaisu, joten muutimme sinisen muhvin taskuiksi. Takissa oli valmiina jo yhdet, joten otin mallin jo olemassa olevasta ja ompelin päälle toisetkin! Oikealla, SINISELLÄ, värillä. "Napit" päällystimme samaisella kankaalla. Olin todella ylpeä pojastani, joka hylkäsi heti perinteiset napit ja lähti näiden isompien perään!


Otsalle piti vielä ommella keltainen kangaskaistale ja sitten huppari oli valmis. 

Ensimmäisenä iltana se melkein jäi päälle nukkumaan mennessä. Pääsimme kuitenkin konsensukseen, ja huppari jäi odottamaan tuolille aamua. 

Automatkat ovat sujuneet varsin hyvin, kun päällä on oikea huppari peliää pelatessa. Ilman pipoa huppari käy ihan normivaatteesta. 

Jos pidit ohjeestani, ole hyvä ja jaa siitä muillekin. 
Käy klikkaamassa itsesi FB-seuraajaksi, saat vinkin uudesta postauksesta ja muita pikkuvinkkejä matkan varrella: Heidi did it 

Vilkaise myös blogini muita tekstejä! Klikkaa itsesi tästä etusivulle.

PS Järjestän erityisesti Tyky-päiviin, mutta myös yksittäisille tilaajille, erilaisia taide- ja käsityöaiheisia työpajoja. Käy katsomassa nettisivuiltani valmiit työpajavaihtoehdot ja tee ehdotus työnantajasi seuraavaan työhyvinvointipäivään! Toimin pääosin Pirkanmaalla, mutta auto kulkee kyllä koko Etelä-Suomen alueelle. →  www.heidikormano.com 


Kommentit

Suosituimmat tekstini kautta aikojen