Kuinka tehdä pika-pika hämä-hämähäkki? Näin!

HEIDIDIDIT-tutorial! 

(valitan kuvien laatua, tekeminen oli niin päällä, että valokuvaaminen jäi auttamatta toiseksi...)


Materiaali: Vaahtomuovi, rautalanka, kuumaliima, prikka, luonnonkumia 
(esimerkiksi tuotenimi: Revultex), maalipastaa.
Työkalut: mallikuva, tussi, (vannesaha), vaahtomuovileikkuri, sakset, rouhea hiomapaperi, pihdit 


Tämä on vaahtomuovisaha! Vannesahalla voi tehdä ensimmäisiä leikkauksia vaahtomuovipalaan, mutta tällä voi leikeillä parhaiten ja nopeiten. Jos laitetta ei ole - käsisahasta kiinni! 


Vaahtomuovisahalla ei voi tehdä viimeistelyä. Työvälineeksi on vaihdettava terävät sakset. Loppusilauksen antaa hiomapaperi, jolla vedetään sitten vain yhteen suuntaan.


Hämähäkillä on kahdeksan jalkaa: otamme siis joko valinnaisesti neljä todella pitkää pätkää rautalankaa tai kahdeksan hieman lyhyempää. Ne työnnetään oikeaan kohtaan vaahtomuoviruumista. Tällä kertaa siihen pienempään "palluraan". Jos haluaa varmistaa, että jalat pysyvät paikoillaan, mahan alapuolelle voi tehdä ruumiinavausviilloksen, sinne sisälle voi laittaa prikan ja kietaista jokainen rautalankaa prikan ympärille. Viilloksen voi sulkea kuumaliimalla. Sitten vain työntämään metallilankaan vaahtomuovia, jotta jalatkin saavat hieman lihaa ympärilleen. 


Tämä vaahtomuoviyksilö on maalia vaille valmis. 
Sen verran reppana se on, että silmiäkään se ei saa. 

Pika-pika maalattu hämähäkki. Tämä versio sai pintaansa mustaa spray-maalia, koska sillä oli kiire näyttäytyä asiakkaalle promootiotehtävissä. Normisti hämähäkki saisi tässä tilanteessa päälleen luonnonkumia, joka on värjätty mustalla pastalla. 
- Ja ehkä kahdeksan pientä silmää esimerkiksi nuppineulanpäistä. 


Kommentit

Suosituimmat tekstini kautta aikojen